vrijdag 5 april 2013

Nuttige wenken voor de bescherming van uw gezin en uzelfHèhè, het gaat er dan toch van komen. Noord-Korea opent de aanval met kernwapens en dan treden allerlei oude systemen uit de Koude Oorlog automatisch in werking, want Rusland heeft dat allemaal laten versloffen en voor we het weten gaan al die verroeste krengen de lucht in en hebben we de poppen aan het dansen, ook hier.
Is er nog hoop?
Jazeker wel; geen nood, want goddank is er de site van de Bescherming Burgerbevolking waar je de brochure uit 1961 'Wenken voor de bescherming van uw gezin en uzelf' gewoon kunt downloaden. Doen en klaar. Hier: http://www.ncbb.nl/menu's/Menu_2_Algemeen/Publ_Wenken.htm
Jammer is wel dat de bijlage, waar de meest nuttige tips in staan niet gedownload kan worden, maar gelukkig heb ik die, conform de instructies achterin, netjes bewaard en hier vind je de meest praktische tips hieruit. Dat je bij de lichtflits onder een bureau moet kruipen weten jullie wel, dat is logisch. Koop dus een bureau als je dat nog niet hebt. In een kringloopwinkel vind je die tegen schappelijke prijzen. En luister naar je blokhoofd!
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten